Es / Fr / NlContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Als u één van onze projecten wilt steunen:
001-5519589-74 – ADI


PROJECTEN DIE WE ONDERSTEUND HEBBEN IN HET JAAR 2009

PROJECT ROND ARTISANALE BAMBOU (Cali, Colombie)
Deze groep bestaat uit 15 vrouwen en 5 mannen die op zoek zijn naar een inkomen die gelijk kan gesteld worden aan een werkloosheid uitkering. Ce groupe est composé de 15 femmes et 5 hommes qui cherchent à générés un revenu et répondre à une situation de chômage. Deze proberen hun inkomen aan de hand van artisanale producten te maken uit bamboe. Hiermee voorzien ze een kleine inkomen aan alle leden van deze comité. Ze zouden ook inkomen willen voorzien om het verbeteren van hun productiviteit d.m.v. meer infrastructuur te voorzien om beter te kunnen werken met Guada – Bamboe.

MIGRANTE HUIS IN GUATEMALA
Dit project voorziet de immigranten, dat op bezoek zijn in de VS, een inkomen om te kunnen eten.

GEMEENSCHAPPELIJKE KERST IN MEDELLIN (Colombia)
Dit project zorgt ervoor dat 700 kinderen hun kerstcadeau kunnen krijgen op Kerstdag. Dit project neemt plaats in de meest aangesproken dorpen qua armoede en geweld in Medellin. Dit project wordt georganiseerd door een gemeenscahppelijke actie in het district Nieuw Horizon.
PROJECTEN DIE WE WILLEN STEUNEN IN HET JAAR 2010

BIOSCOPEN IN DE POPULAIRE ZONES VAN BOGOTA (Colombia)
Financiële steun voorzien om de aankoop van materieel te kunnen voorzien zoals : een videocamera dit om een heleboel praktijkateliers te kunnen veroorloven, zodat de jongeren uit deze populaire zones eruit kunnen leren.

MEDISCHE KLINIEK IN HONDURAS
Met deze activiteit willen we de middelen om hun populaire medische kliniek voorzien. Het is namelijk het enige centrum in de buurt. Er worden per dag 80 mensen verzorgd. Dit project neemt plaats in de parochie San Pedro Apostol deze bevindt zich dichtbij Tegucigalpa.

POPULAIR MEDISCH KABINET IN ECUADOR
Dit kabinet is in januari 2009 met zijn activiteiten begonen te Santo Dominge, Tsachlas. Hun bedoeling is de kostprijzen zo goedkoop mogelijk te houden van de verzorgingen. Onze hulp heeft als zorgt er al voor dat hun kostprijs gehalveerd wordt.

GEMEENSCHAPPELIJKE KERST IN MEDELLIN (Colombia)
Dit jaar opnieuw willen we dit project steunen.Deze zorgt ervoor dat 700 kinderen hun kerstcadeau kunnen krijgen op Kerstdag. Dit project neemt plaats in de meest aangesproken dorpen qua armoede en geweld in Medellin. Dit project wordt georganiseerd door een gemeenscahppelijke actie in het district Nieuw Horizon.


Copyrigth © 2010 Willydiseno - All Rights Reserved